(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 30 de gener del 2010

15è programa de la temporada... Des del Galliner!


Avui No hem tingut Nani en el programa, però ha tornat Luís Rueda... I no ha vingut sol! Abel Fernández, un dels autors del bloc Toxic Vision (afegit des d'ara i per sempre a la llista de blocs del Galliner ha vingut amb ell, i ens ha explicat la gènesi i l'esperit d'un bloc que no us heu de perdre.

Amb Jaume Vidal, Albert Rodríguez al telèfon i Francesc Aguilar hem anat desenvolupant diferents aspectes destacables sobre art i política. Començant (és clar!) per les estrenes:


Al començament de la segona part del programa, tots junts hem parlat d'"Magnolia(1999)",on l'actor Philiph Seymour Hoffman és un dels principals protagonistes.


Ens tornem a trobar al Galliner dissabte vinent i, quan volgueu, en aquest mateix bloc.

Bon profit de cinema!

3 comentaris:

  1. Un plaer haver pogut participar al programa. Sempre que volgueu, encantat d'anar-hi una estona i aportar el que un, mínimament, pugui.

    Abel

    ResponElimina
  2. Bueno por fin lo he podido escuchar. Perdonar mi ausencia, pero por motivos Laborales me ha sido imposible.
    Muchas gracias por vuestro interes en nuestro Blog.

    Tonyo

    ResponElimina
  3. La invitación a venir al programa, por supuesto, es extensiva a todos los miembros de Toxic Vision, la participación de Abel (alias Herman Webster Mudgett?, guau!) ha sido magnífica, por cierto. I el vostre bloc, fabulós. Moltes gràcies a vosaltres!

    ResponElimina