(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 19 de juny del 2010

Hannes Stöhr i Adolf Sayol... Al 30è CdG de la temporada!


Un altre programa molt especial, des del Galliner de Ràdio Cornellà, amb Jaume Vidal absent, però Imma i Felipe al màxim, amb entrevistes al director de Berling Calling, Hannes Stöhr i a Adolf Sayol, l'organitzador del XIIIè Concurs de Cinema de la Ciutat de Cornellà. El primer per telèfon, des de València i el segon en directe a l'estudi... I Luís Rueda present després de molt de temps!

I l'Albert que ha vingut a veure'ns... però no ha parlat!

Però anem a pams: Imma ha aconseguit l'entrevista que ha ocupat la primera part del programa, i entre ella, Felipe, Luís i Francesc li hem fet un bon grapat de preguntes. Us recomanem la pel·li en qüestió...


Llavors Luís i Albert han hagut de marxar i els altres hem parlat amb l'Adolf sobre el concurs de curtmetratges que us esmentàvem... I hem quedat en buscar una data per tal que tothom pugui visionar els 16 films guardonats!

Així que seguiu-nos la pista, us n'hi-informarem a l'últim programa de la temporada, justament el proper dissabte.

Ah! No deixeu de sentir una altra entrevista, també realitzada per Imma, a la directora de "La luna dentro de ti (The moon in you, 2010)". Aquí la teniu sencera per poder gaudir-la al vostre ritme:



Ara sí, us tornem a desitjar... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada