(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 22 de gener del 2011

14è Galliner de la temporada... + teca que mai!

Descarrega-te'l
(Per problemes tècnics, han quedat tallats uns minuts de la primera part del programa. Si algun amable oient ha gravat el programa sencer i ens ho vol comunicar, li ho agraïriem enormement)

14è programa de cinema de Ràdio Cornellà de la temporada 2010-2011, amb una munió de col·laboradors i convidats, és a saber: Julio Herrando, Quimet Cabeza, Rafa Rodríguez, Jaume Vidal, Marc Fort i Francesc Aguilar als estudis de l'emissora; i per telèfon: Albert Rodríguez, a la primera part, i també Diego López, amb les novetats d'El buque maldito; i, a la segona part, Imma Soler, que havia vist totes (!!) les estrenes de divendres; i Jordi Fort, per informar-nos de les pel·lícules amb autodescripció.

Però anem a pams:

Per començar, entre Rafa i Julio han fet una disecció de l'última pel·lícula dirigida per Michael Winterbotton...


... El demonio bajo la piel (Visca les traduccions!).

I després Albert ha parlat d'una altra estrena:


A continuació, Diego López ens ha parlat de les projeccions d'aquest mes d'El buque maldito i del #14 del fanzine homònim...


... A la venda des de fa poques setmanes, amb cartell de Pere Koniec, director santboià, amb qui parlarem d'aquí a poc a arrel de la projecció, al mes de febrer, de part de la seva obra a l'FNAC.

Tot això només a la primera part! A la segona, Quimet ha fet tota una declaració d'intencions, i ens ha explicat les tres pel·lícules no-d'estrena que ha vist aquesta setmana: Heroina...


... de Gerardo Herrero; a més a més de Hidden (Oculto) i Algú va volar sobre el niu del cucut... No us perdeu la vaga de Quimet!

I Julio ataca de nou, amb Més enllà de la vida (Hereafter), l'últim film de Clint...


... Eastwood, of course!

Cap al final de l'espai d'avui, Imma ens ha explicat que ha vist aquestes i totes les altres estrenes de la setmana.

Amb ella hem completat el recompte i anàlisi de les novetats, i amb Jordi Fort hem introduït un tema que farà parlar al galliner, a partir d'ara: El de les pel·lícules (i sèries, i altres programes de televisió) amb audiodescripció. Que què és l'audiodescripció? Aquí teniu una mostra:


Si voleu més... la setmana vinent!

Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada