(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 19 de maig del 2012

29è Galliner de la temporada:
Estrenes de la setmana;
i el Gran Lebowsky,
amb Mireia Navarro!

En el vintinouè Cinema des del Galliner de la temporada a Ràdio Cornellà...


... hem tingut l'honor de comptar amb la presència de Mireia Navarro, la directora de la nostra cadena...


... que ens ha parlat d'El gran Lebowsky, dels germans Coen i de molt (però que molt) cinema.

L'equip del programa gairebé al complet: Jaume Vidal, Adolf Sayol, Albert Rodríguez i Francesc Aguilar, amb l'absència de Julio Hernando i, això sí, amb Marc Fort a la cabina.

Mireia ens parla dels seus ídols cinèfils de joventut, com ET, Gremlins, Johnny Depp o Winona Ryder. També ens fa un repàs dels seus primers treballs al món de la radio, que estaven molt relacionats amb el mon del cine.

De les estrenes de la setmana destaquem Professor Lazhar, Hijos de las nubes, Un feliz acontecimiento, El Canguro, La Sombra de la Traición, Los Cachorros y el código de Marco Polo.





A la segona part, aprofundim en el treball dels germans Coen, principalment el seu treball a El Gran Lebowsky, amb la ja habitual intervenció telefònica de Quimet Cabezas.
I la propera setmana, després del no poder venir fa un temps per altres ompromisos professionals, rebrem la visita de Rubén González Belver, un gran expert del món de Star Wars, que ens explicarà moltes coses interessants que van passar fa molt de temps en una galàxia molt llunyana.

Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada