(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 18 de maig de 2013

CINEMA DES DEL GALLINER: Vint-i-vuitè programa de la temporada. L'estrena més potent de la setmana és l’última adaptació d'una gran novel·la de la literatura nord-americana: El Gran Gatsby.


Aquesta setmana estem molt cofois perquè la nostra convidada de la setmana passada, la Laura Mas, ha decidit unir-se al nostre equip. I estem doblament contents, ja que després d'unes setmanes d'absència, l’Albert Rodríguez ens honora amb la seva sapiència cinematogràfica.

Per cert, l'Albert presenta un curtmetratge al Notodofilmfest, feu-li una ullada... I si us agrada, voteu-lo! Aquí teniu l'enllaç: Damned Machine. I aquí el podeu veure:Juntament amb la Laura i l’Albert, la resta del grup format per Francesc Aguilar, Adolf Sayol, Jaume Vidal, Julio Hernando i Marc Fort al control tècnic parlem, com sempre fem, de les estrenes de la setmana, tot i destacant, com ja hem dit, El Gran Gatsby, Ali, La Fotógrafa, Marea Letal i Kauwboy.A la segona part del programa, li rendim el nostre petit homenatge el recentment desaparegut Alfredo Landa.I al proper programa, parlarem d'una gran actriu del cinema clàssic, l'Ingrid Bergman!Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada