(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 8 de juny del 2013

CINEMA DES DEL GALLINER: trentè programa de la temporada. Ja que la setmana passada estaven de festa fem una ullada a les estrenes de els últims quinze dies.


Francesc Aguilar, Adolf Sayol, Jaume Vidal, Laura Mas, Julio Hernando i Marc Fort entren plegats a la recta final del nostre programa abans de tancar per vacances la present temporada a finals del mes de juny.


De la setmana passada parlem de R3sacón, 360, Hijo de Caín i Michel Petrucciani. D'aquesta, esmentem El Mensajero, Populaire, Inch Allah, Quince años y un día o Turistas.


A la segona part del programa, per fi, després de dues setmanes sense poder-nos-hi posar per l'absència del Jaume Vidal, podem dedicar-nos a parlar de la Ingrid Bergman.


A proposta del Xavier Borrell, durant les dues properes setmanes dediquen la segona meitat del programa a estudiar la relació existent entre sèries de televisió i pel·lícules de cinema. Si voleu, podeu fer-nos arribar les vostres sèries preferides a traves del nostre Facebook i les esmentarem al programa.


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada