(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 2 de juny del 2012

31è GALLINER DE LA TEMPORADA:
L'última versió de Blancaneus,
primera presa de contacte amb Prometheus
i Metropolis, de Fritz Lang!

31 È GALLINER DE LA TEMPORADA: Comentem les primeres impresions que ha provocat la última pel.licula de Ridley Scott, Prometheus, en les seves primeres estrenes en altres paisos. Mencionem, com sempre fem, les estrenes de la setmana inclosa l´última versió de conte de fades, Blancanieves y la leyenda del cazador.



Aquesta setmana els nostres comentaristes son Francesc Aguilar, Jaume Vidal, Adolf Sayol i Julio Hernando. Per motius professionals, aquesta setmana Marc Fort no és amb nosaltres. Afortunadament, comptem amb l´ajut a la cabina de so de Sergio Herrero.



Ja a la segona part analitzem en profunditat la tortuosa trajectoria de l'obra Magna de Fritz Lang, Metropolis, que després de dècades d'estar una part important del seu metratge desaparegut, finalment arriba a tots nosaltres de forma íntegra. Una gran notícia per tots els amants de aquesta gran obra.

I la propera setmana, Jaume vidal ens obrirà una finestra a altre clàssic indiscutible de la història del cine, El Acorazado Potemkim, de Sergei Eisenstei:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada