(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 16 de juny del 2012

32è Galliner de la temporada:
Estrenes de la setmana,
cinema vs futbol
i subvencions i distribució de films espanyols!


Al trentadosè Cinema des del galliner de la temporada a Ràdio Cornellà, reflexionem sobre el fort impacte que tenen sobre les sales de cinema els grans esdeveniments esportius, la dura lluita de les produccions nacionals per trobar el seu lloc a les nostres pantalles o la sempre controvertida qüestió de les subvencions a determinades produccions cinematogràfiques.

Amb la participació de Francesc Aguilar, Adolf Sayol i Julio Hernando. I a la segona part, l'acostumada intervenció via telefònica de Quimet Cabeza. Tot plegat, sempre sota la supervisió del tècnic de so Marc Fort.

Igualment, esmentem algunes estrenes de la setmana, com ara el documental Ríndete Mañana o les dues produccions espanyoles, Iceberg i La Senda, malauradament amb una minsa presència als medis de comunicació i un número de còpies per sala gairebé testimonial.







Aquesta setmana no hem tingut la possibilitat de parlar, com havíem planejat, del clàssic El Acorazado Potemkin, ja que Jaume Vidal no ens ha pogut acompanyar en aquest programa. No obstant això, reprendrem aquest tema la propera setmana, on us esperem a tots per abordar aquesta obra apassionant.

Fins llavoars us desitgem... Bon profit de ràdio i de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada