(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

XVè Concurs de Cinema Ciutat de Cornellà

A la cerimònia de lliurament dels premis als millors curtmetratges del XVè Concurs de Cinema Ciutat de Cornellà, celebrada el dissabte 26 d'octubre de 2013 al Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà de Llobregat, s'han concedit els següents "Corns" guanyadors:

Premi al millor curtmetratge de Ficció A
Títol: División Azul
Autor: Sergi Martí Maltas.
Intèrprets: Marc Martínez Rodríguez i Álvaro Cervantes.
Sinopsis: En una incursió en paracaigudes, dos soldats de la División Azul han quedat penjats en les branques d'un arbre, a escasa distància un de l'altre. L'estratègia per alliberar-se es complica per la diferència de rang i la precària punteria de tots dos.
Duració: 12 min 16 seg.
Premi al millor curtmetratge de Ficció B
Títol: Vocabulario
Autor: Sam Baixauli.
Intèrprets: Carlos Olalla i Huichi Chiu.
Sinopsis: Al llarg de diferents dies, un alemany i una xinesa es troben en el banc d'un parc de muntanya i intercanvien inquietuds, records i projectes de futur; cadascú en la seva llengua, però amb la ferma decisió d'arribar a entendre's cada vegada més.
Duració: 15 min 42 seg.
Premi al millor curtmetratge d'Animació:
Títol: El ruido del mundo
Autor: Coke Riobóo.
Sinopsis: Un músic expressa, amb la seva mirada i la seva música, el patiment de la humanitat en diferents parts del planeta.
Duració: 13 min 37 seg.
Premi al millor curmetratge Documental:
Títol: La alfombra roja
Autor: Manuel Fernández i Iosu López.
Intervenen: Rubina Alí.
Sinopsis: L'any 2008, Rubina va participar, com a actriu infantil, a l'oscaritzada producció Slumdog Millionaire. En l'actualitat té 12 anys d'edat i viu, entre escombreries, vaques, rates i excrements, a Garib Nagar, Bombay, l'slum on va nèixer i del que va sortir per anar a Hollywood. Allà continua alimentant els seus somnis de ser actriu algun dia.
Duració: 26 min 41 seg.
Després d'una primera selecció, d'entre un total de 167 curtmetratges a concurs envïats d'arreu i amb diferents formats, un jurat format per Joan Morros (guionista i crític cinematogràfic), Gerard Martí (director de cinema), Jaume Vidal (crític de cinema radiofònic), F. San Agustin (reconegut cineasta aficionat), Sergi Rubió (cineasta i crític) i Adolf Sayol (secretari de la secció de Cine del PCR) va determinar els curtmetratges finalistes i el guanyador de cada categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada