(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 24 d’abril del 2010

25è CdG... Tres cracks en antena!


Albert, Jaume i Quimet, parlant de cinema no tenen rivals! Tots tres han estat en directe en el programa d'avui dissabte per parlar de centenars de referènciea fílmiques.

"Fantástico Mr. Fox", estrena de la setmana dirigida pel sempre mordaç Wes Anderson ha obert el foc del intens debat entre Albert i Quimet sobre el cinema d'animació, amb la moderació de Jaume.


La cosa que ha continuat amb la catalogació de Jackie Chan com un gran còmic en hores baixes... Però "quien tuvo retuvo", i aquesta setmana s'estrena una altra pel·lícula interpretada per aquest malabarista coreògraf de lluites impossibles:


I a la segona part, "Lucía y el sexo" en particular i Julio Medem han tornat a ser el eixos vertebradors de les disquisicions del trio de comentaristes.

Una menció al XIIIè Concurs de Cine Amateur Ciutat de Cornellà, en fase de pres-selecció, del qual el propi Jamue Vidal com a integrant del jurat, ha posat el col"lofó a una nova edició de Cinema des del galliner, el programa de cinema de Ràdio Cornellà... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada