(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 15 de maig del 2010

Nick Igea i moltes novetats al 27è CdG de la temporada.


Programa molt però que molt especial. Jaume i Quimet no han pogut estar al programa, aquesta és la part negativa, però no passa res... El proper dissabte tornaran a estar entre nosaltres!

Avui ha estat al Galliner Joan Morros, amic i col·laborador de Panorames de cinema (V. llista de blocs adjunta), que ha vingut com a jurat del XIIIè Concurs Cine Amateur Ciutat de Cornellà, acompanyat d'un dels participants, el consumat director de curmetratges Nick Igea.

Albert Rodríguez, un dels pilars fonamentals del programa, ha tornat ha estar, a través de la línia telefònica, per ajudar-nos a presentar les estrenes i per parlar de les dues que ja ha pogut veure: "Robin Hood (Robin Hood, 2001)" i "Gentlemen Broncos (Gentlemen Broncos, 2010)"... De totes dues ens ha fet uns comentaris que no us heu de perdre!

Abans de tot això, només començar el programa, hem presentat dos nous col·laboradors: Imma i Felipe, cinèfils empedreits que s'han unit a l'equip del CdG amb decisió i entusiasme... Que sigui per molt de temps!

I Nick Igea, és clar! Ell ha estat la base del programa d'avui. Un director de curmetratges jove que es guanya la vida en el mon de la publicitat i que ens ha explicat de meravella un munt de detalls i d'interioritats del mon del cinema a través de la seva experiència i la seva saviesa. A aquestes hores ja sabem que el seu film ha guanyat el premi al millor curmetratge del festival que avui acabava, aquí mateix a Cornellà... Enhorabona Nick! Podeu veure els seus curts a http://www.acib.es/go/c30.html. Si us heu perdut l'espai, no deixeu de comprovar quin gran comunicador és aquest noi.

En Nick i tots els que hem fet, fem i farem el Cinema des del Galliner de Ràdio Cornellà us desitgem, un cop més... Bon profit de cinema!

1 comentari:

  1. Sis plau Francesc, enviam el teu correu que haig de enviar-te un correu nou. Gràcies ;) Imma.

    ResponElimina