(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 26 de juny del 2010

L'últim CdG de la temporada... El 31è!

Tant de bo us hagi complagut aquesta temporada de Cinema des del Galliner de Ràdio Cornellà. Els que hem fet el programa hem intentat portar-vos reflexió i entreteniment a parts iguals... Vosaltres direu si ho hem aconseguit!

Jaume Vidal al capdavant, Albert Rodríguez gairebé sempre per telèfon i a l'estudi en aquest darrer espai, i les noves incorporacions de Quimet, Imma i Felipe us han ofert el més bo de sí mateixos setmana darrera setmana. Gràcies especials a Marc Fort i Sergi Herrero, que amb la seva saviesa tècnica i humana ens han permet arribar a les vostres oïdes... I gràcies també a ells dos per permetre la intrusió de Francesc a les tasques de control!

Agraïments també a tots els convidats del Galliner: Hannes Stöhr, Adolf Sayol, Diana Fábianová, Joan Morros, Nick Igea... I especialment a Luis Rueda, que no és convidat sinó part de l'equip i amic!

Acomiadem la temporada radiofònica amb la mirada posada amb la següent, amb moltes idees i novetats que tenim pensades i en procés de preparació. Si voleu estar informats, no perdeu de vista aquest bloc de cinema, i feu-nos arribar les vostres suggerències, aquí mateix o al correu cinemadesdelgalliner@gmail.com.

De moment res més, només desitjar-vos... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada