(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 23 d’octubre del 2010

4t Galliner... Estrenes i encara Sitges!

Descarrega-te'l

Amb l'equip gairebé al complet, hem tornat a desgranar l'actualitat cinematogràfica, tot i aprofitant la participació dels nostres corresponsals a Sitges -que encara estan digerint l'empatxada de pel·lícules de fa una setmana- per anar lligant els temes més dispars, sempre al voltant de la passió que tots compartim pel cinema.

Hen trobat a faltar a Jaume Vidal i Rafa Rodríguez, però la setmana vinent tornaran a estar, com sempre, al peu del micròfon.

A l'estudi de Ràdio Cornellà hem estat: Quimet Cabeza, Imma Soler, Felipe Ceiza i Francesc Aguilar, juntament amb Marc Fort en els comandaments de la nau. Per telèfon, els inestimables Albert Rodríguez i Lluís Rueda, aquest últim en el tren, de camí cap a l'últim dia de la 5a edició del Cardoterror, el Festival de Cinema de Cardedeu.

Preguntes i respostes, preguntes sense resposta, cinema d'adolescents d'abans i d'ara, cinema fantàstic i cinema classicista; Els goonies i Barry Lindon, Regreso al futuro i American Psycho; Déjame entrar (versió sueca) i Déjame entrar (versió estadounidenca)...; John Ford, Akira Kurosawa, Billy Wilder, Takeshi Miike...; Sitges, Sitges, Sitges, Sitges...

Tot això i molt més, al 4t Cinema des del galliner de la temporada...

... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada