(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 2 de febrer del 2013

CINEMA DES DEL GALLINER: Catorzè programa de la temporada. Parlem del últim treball de Arnold Schwarzenegger a El último desafío. També contem amb la col•laboració de la Yoli García, del programa Todo el mundo odia los lunes, i la seva fantàstica presentació de cinema futurista.



Aquesta setmana, a més de la presència de la Yoli García, tenim una gran reunió de membres del galliner. Molt amuntegats al estudi estàvem Francesc Aguilar, Adolf Sayol, Jaume Vidal, Albert Rodríguez i Julio Hernando. A la peixera estava, com sempre, Marc Fort, acompanyat pel nostre company del Pressupost Zero, Artur Joaniquet.



A la primera part parlem de les poquetes estrenes de la setmana, tot destacant El último desafío, Hichtcock o Mapa.



No obstant això, el plat fort del nostre programa número catorze es la acuradíssima llista de clàssics del cinema futurista que ens enumera la Yoli García. Obres mestres com Metropolis, El Mundo Futuro, La Fuga de Logan, El Planeta de los Simios o Regreso al futuro.



De fet, ens ha agradat tant i ens han quedat tantes coses al tinter que hem decidit demanar-li a la Yoli que torni la propera setmana per continuar parlant d'aquest tema tant interessant... Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada