(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 27 d’abril del 2013

CINEMA DES DEL GALLINER: vint-i-cinquè programa de la temporada. Parlem de la participació que va fer Radio Cornellà a la Jordiada, de la projecció de Fénix 11.24 o de les novetats del XV concurs de Cinema Ciutat Cornellà.

Aquesta setmana, com l’ anterior, són Francesc Aguilar, Adolf Sayol i Marc Fort els que s’encarreguen de portar a bon terme el nostre/vostre programa.

Donem especial rellevància a la participació que va fer Radio Cornellà a la Jordiada, amb la participació de membres de Pressupost Zero, Siempre en Galicia o del nostre Cinema des del Galliner.

L’Adolf també ens posa al dia de tot el que cal saber del XVè Concurs de Cinema Ciutat de Cornellà i de la projecció que es va fer de Fénix 11.23 ahir divendres al Patronat de Cornellà.

Tal com van anunciar la setmana passada, parlem de la carrera de la actriu Rachel Weisz, que es va fer famosa amb la saga de La Momia, i que va participar més endavant en films com Enemigo a las puertas, Oz, un mundo de fantasía, El legado de Bourne o Ágora d'Alejandro Amenábar.





A la segona part del programa, Mariola Martínez fa la seva intervenció telefònica per portar-nos totes les novetats de les estrenes de la setmana, tot i destacant Ayer no termina nunca o Iron Man 3; i comentant, també, molts altres temes relacionats amb el mon del setè art.





La propera setmana parlarem sobre una altra gran estrella del cinema: Marlon Brando

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada