(Cinema des del galliner és un programa del grup Panorames de cinema)

dissabte, 4 de maig del 2013

CINEMA DES DEL GALLINER: vint-i-sisè programa de la temporada. De les estrenes de la setmana destaquem una de un país molt poc habitual a les nostres cartelleres. Des del Paraguai ens arriba 7 Cajas.

Si durant els últims programes hem tingut una certa mancança de membres del nostre equip a l’ estudi aquesta setmana invertim aquesta tendència amb la participació de Francesc Aguilar, Jaume Vidal, Adolf Sayol i Julio Hernando mentre que el component que sempre hi es, Marc Fort, fa la seva feina al control tècnic.



Com deiem al encapçalament, parlem de la pel•lícula que ha estat un gran èxit a un país que no te gaire producció cinematogràfica pròpia, el Paraguai. 7 Cajas. Altres estrenes de la setmana som les franceses Tomboy i Tango libre , les produccions de Hollywood Scary Movie 5 o La Gran Boda i la argentina Dos mas dos.





De les estrenes de la setmana passada dediquem uns minuts a Iron Man 3 i a Ayer no termina nunca.



A la segona part el nostre gran actor mereixedor de una secció per a ell tot sol es l’inigualable Marlon Brando. I parlar de Brando es parlar de Un tramvia anomenat desig, Juli Cèsar, La llei del silenci, Ells i elles, Apocalipsis Now o Superman.



La propera setmana, doncs, ens tocarà una actriu. I qui es una de les grans dives del setè art de tot els temps? La Ingrid Bergman!

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada